linkedin 25Fredko Groupin kuuluvien Hämeskone maahantuonnin, Fredko edustusmyynnin sekä FredBest asiakaspalvelun myyntitiimi vahvistui, kun sähköautomaatioteknikko Marko Tuominiemi aloitti myyntipäällikkönämme elokuun alusta. Markon asemapaikkana on Kauhajoki, joten Fredkon myynti- ja asiakaspalvelut ovat näin entisestään paikallisempia Keski-Suomen ja erityisesti Pohjanmaan alueilla.

Marko

Fredko Group on asiakaslähtoisesti toimiva ratkaisujen tarjoaja leikkaavissa, muokkaavissa ja muovaavissa työstökoneissa. Autamme asiakkaitamme löytämään perustellusti parhaat ratkaisut tuottavan teknologian saralla. Marko Tuominiemen aikaisempi työkokemus mm. AA-Tuotannolla tuotepäällikkönä sekä projekti- ja kehityspäällikkönä Rodsteinilla lattojen ja profiilien työstön parissa, FinnPowerilla tuotepäällikkönä sekä käyttöönottajana levyntyöstössä sekä Incapilla ohutlevytuotteiden tuotantopäällikkönä tuo merkittävää lisäarvoa palvellessamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiin sopivat kilpailukykyiset teknologiaratkaisut monipuolisesta tarjonnastamme.  

PP MTu MJT9502

Kuvassa Fredko Groupin toimitusjohtaja Pasi Pitkänen toivoittaa uuden myynti- ja tuotepäällikön Marko Tuominiemen tervetulleeksi tiimiin korona-ajan tyylin mukaisesti.

Edustamamme ja maahantuomamme päämiehet ovat alansa arvostettuja sekä osaavia valmistajia, joiden koneisiin ja laitteisiin luotetaan ympäri maailmaa. Marko keskittyy alkuvaiheessa tuotehallinnan osalta seuraaviin päämiehiimme:
- Levyn työstö: Haco, Uzma, Ermaksan, Kingsland 
- Työkalut: Matrix, Euram, Parma Stamp, Mubea
- Putkien, tankojen ja profiilien työstö: EHRT, Stierli-Bieger, Uzma 
- Vesi- ja plasmaleikkaus: Eckert
- Merkkaus ja pintakäsittely: Mobil-Mark, NS Maquinas 
- 3D-tulostus: EnaVision (Ermaksan)

FredBest- asiakaspalvelu tuottaa monipuolista huolto- ja varaosapalvelua sekä selkeitä palvelupaketteja koneen elinkaaren eri vaiheisiin. Näillä lisääntyy koneiden luotettavuus ja turvallinen käyttö sekä tuottavuus paranee. Marko Tuominiemen monipuolinen kokemus automaatioteknologiasta hyödyntää jatkossa asiakkaitamme myös huoltoneuvonnassa ja varaosapalveluissa sekä käyttökoulutuksessa.  

Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Marko Tuominiemi, e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., puh. / GSM +358 (0)10 839 1223 / (0)50 4424 084. 

Ollaan yhteyksissä !