linkedin 25Uuden sukupolven automaattiset Lean- tuotantosolut mahdollistavat nykyisin sekä kannattavan piensarjatuotannon että kustannustehokkaan sarjatuotannon, koska ohjelmointi on nopeaa ja helppoa. Myös kehittyneimmät automaatioratkaisut ovat minimoineet tarvittavat asetusajat sekä koneissa on monipuolisia mittaussensoreita sekä erilaisia itseoppivia korjausohjelmia. Alla muutamia poimintoja asiakkaidemme älykkäistä Lean- ratkaisuista:

Suomen suurin putkilaser Adige LT24

B138JUMBOL

Teräselementti Oy:lle Lempäälään toimitetulla Adigen LT24 -putkilasereille voidaan mittatarkasti 3D- leikata putkia, palkkeja ja profiileja ilman manuaalisia asetuksia. Kaikki tarvittavat muutokset materiaalin syöttöön, pitoon tai poistoon tapahtuu täysin automatisoidusti.

LT24 Terasalementti

Kappaleohjelmointi voidaan tehdä suoraan yleisistä 3D- mallista tai esim. Teklan rakennekuvasta BLM Groupin kehittämän Artube- ohjelmistoperheen avulla. Tämä Suomen suurin putkilaser kykenee käsittelemään 18 metrin aihiot aina 610 mm halkaisijaan, 20 mm seinämäpaksuuteen ja 300 kg metripainoon asti.

 LT24 Terasalementti poisto

Katso tarkemmat tiedot ja Teräselementin esittelyvideo: http://www.teraselementti.fi/putkilaser

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Automatisoitu putkentaivutussolu

Lankapaja E Turn

Lankapajan Lahden yksikössä on käytössä BLM Groupin E-Turn35 putkentaivutussolu. Täysin servo-ohjattuun 14 -akseliseen putkentaivuttimeen voidaan ladata putkia joko panostuspöydältä tai manuaalisesti. Taivutetun kappaleen poistoon on integroitu erillinen poistokuljetin. Näin solulla voidaan tehdä joustavasti joko yksittäiserä- tai sarjatuotantoa. 360 astetta kääntyvässä taivutuspäässä voi olla kerrallaan kuusi työkalulestiä kahden puolin kolmessa tasossa.

BLM Lankapaja

Ainutlaatuinen B-Right ominaisuus mittaa putken takaisinjouston ja venymän sekä korjaa aina kyseisen putkierän ohjelmat automaattisesti. Tämä mahdollistaa heti ensimmäisen tuotantokappaleen ajon kerralla oikein ja mittatarkasti.

BLM B right

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ajankohtaista