Taivutusautomaatit

Salva choose P4

Taivutusautomaatti tuottaa valmiiksi taivutettuja paneeleja täysin automaattisesti, vapaan ohjelmoinnin ansiosta  joustavina työsarjoina - erilaisia kappaleita peräkkäin, myös yksittäiskappaleita ilman asetusaikoja. Materiaaliominaisuuksien vaihtelua taivutusprosessin aikana kompensoi ainutlaatuinen MAC2.0-teknologia, jonka avulla ensimmäinen taivutettu kappale on mittatarkka ilman hukkaa.

Modulaarisen rakenteen ansioista voidaan rakentaa tarpeen mukaisia kokoonpanoja sekä yhdistää eri työvaiheisiin, kuten automaattivarastoon, lävistyskeskukseen, laserleikkaukseen tai robottisärmäykseen. Arkin panostukseen ja kappaleen poistoon saatavilla myös erilaisia automatisointivaihtoehtoja.

Salvagninin taivutusautomaatti parantaa tehokkuutta, koska yhdellä taivutusautomaatilla voidaan tehdä nyrkkisääntönä noin kolmen-kuuden särmäyskoneen työmäärän. Mitä suurempien aihioiden ja monimutkaisempien geometrioiden tekemiseen käytetään taivutusautomaattia, sitä pienempi on tarvittavien operaattoreiden määrä manuaaliseen särmäysteknologiaan verrattuna, parhaimmillaan jopa kymmenkunta tekijää voidaan kohdistaa muihin työvaiheisiin per työvuoro.

P1 taivutusautomaatti

P1 salvagnini

 • P1 taivutusautomaatin paininkalupalkin ja siiven liikkeet ovat toteutettu patentoidulla Kinematics -ratkaisulla, jolla saavutetaan alle 2 sekunnin taivutusaikoja per kantti sekä monipuolisia taivutusgeometrioita.
 • taivutuspituus ja paksuus, jotka on rajattu 1250 mm ja 1,25 mm asti.
 • ympäristöystävällisyyden ja energiatehokkuuden vahvistaa mitattu, alle 6 kW sähkön keskikulutus.

Pyydä tarjous tästä

www.salvagninigroup.com

box P2lean

P2Lean taivutusautomaatti

 • Levynpitopihti pystyy käsittelemään vapaasti kaikkia arkkimuotoja.
 • Salvagnini ABA- työkaluvaihtojärjestelmä on markkinoiden nopein eikä aiheuta mitään odotusaikoja koneen käytössä sekä pneumaattisen lukituksen ansiosta se on myös ainoa täysin hydrauliikkavapaa järjestelmä.
 • Taivuttaa täysin automaattisesti kaikki esileikatut paneelin sivut, vain arkin panostus ja valmiin kappaleen poisto manuaalisesti.
 • Sopii erinomaisesti joustavaan Lean- tuotantoon.

P2Lean taivutusautomaatti taivuta- ja leikkaa optiolla (Option Cut)

Salvganini P2 Lean Ergo Cut

Salvagninin P2Lean taivutusautomaatti on entistä ergonomisempi aihion panostuksessa ja poistossa sekä nyt saatavissa myös taivuta- ja leikkaa (Option Cut) -ominaisuudella, jota on menestyksellä käytetty suuremmissa taivutusautomaateissa. Taivuta ja leikkaa (Option Cut) on tarjolla niin ikään pienimpään P4L-2116 -malliin.

Salva Cut

Pyydä tarjous tästä

www.salvagninigroup.com


P4Lean taivutusautomaatti

slide P4Lean2520 2

 • CLA-SIM -laitteella voidaan palaterän pituutta säätää mm. erilaisten lipareiden tekoon automaattisesti ilman asetusaikoja. Tämä ominaisuus mahdollistaa lisää erilaisten, myös muodoiltaan vaativien, kappaleiden käsittelyn perätysten ilman vaikutusta läpimenoaikaan.
 • Käsiteltävät materiaalivahvuudet ovat teräksellä 3,2 mm, ruostumattomalla teräksellä 2,5 mm ja alumiinilla 4 mm saakka.
 • Uusien moottori- ja rakenneratkaisujen myötä koneen energiankulutus on markkinoiden alhaisimpia.
 • Järjestelmän taustalla on ainutlaatuinen Direct Drive-ratkaisu, joka on servoteknologian ja huoltovapaan suljetun kierron sekä sylinterin muodostama rakenne.

Pyydä tarjous tästä

www.salvagninigroup.com


Ajankohtaista