Lävistys- ja leikkauskeskukset

S1 Multipress Kombi Lävistys- ja laserleikkauskeskus

S1

Lävistysasema koostuu patentoidusta SPD- hybridivoimantuotosta, jossa ohjelmoitava iskunpituus Thick Turret -työkaluille.

S1 pihti

Twin- pihtisyöttö on varustettu vapaasti paikoitettavilla pitokynsillä, mikä mahdollistaa koko levyn työstämisen ilman hukkaa.

S1 kasetit

Yhteensä 41 kappaletta Thick Turret -työkaluja (B, C ja D asemat) on sijoitettu työkalukasettiin ja jokaiselle työkalulle on oma hybridivoimantuotto ohjelmoitavalla iskunpituudella. Multipress lävistyksen kappaleajat ovat vertailujen ja asiakaspalautteen mukaan 30...100 % nopeampia kuin mitä revolverikoneilla, sillä työstöaikaa ei kulu työkalun vaihtoon sekä levyn siirtoliikkeet on optimoitu.

 S1 laser

Muotoleikkaukset tehdään integroidulla IPG:n 2...3 kW kuitulaserresonaattorilla, jossa Salvagninin patentoima Dry Cooling -leikkuupää.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

S4Xe Multipress Lävistys- ja leikkuukeskus

12 s4x 1

  • Hydraulisen monisylinterilävistyspään ja kulmaleikkausterien yhdistelmä minimoi lävistettävän arkin liikkeet ja maksimoi korkean tuottavuuden.
  • Rakenne mahdollistaa parhaan mahdollisen nestausoptimoinnin sekä lävistys- ja leikkaustarkkuuden.
  • S4Xe voidaan yhdistää erilaisiin arkinsyöttövaihtoehtoihin, kuten panostuslaitteiseen, automaattiseen arkkitorniin tai laajempaan korkeavarastojärjestelmää sekä lävistetyn kappaleen nipustuslaitteisiin.

Pyydä tarjous tästä

www.salvagninigroup.com


Ajankohtaista