Osa Fredko Groupin maahantuomien koneiden ja laitteiden päämiehistä ovat siirtyneet monikanavajakeluun markkinoilla. Viimeisimpänä tällaisen ratkaisun on tehnyt Itämeren alueella Durma, joka on Fredkon toimesta pisimpään Suomeen maahantuotu turkkilainen valmistaja. Fredko Group tarjoaa edelleen Durman koneiden Hämeskone- maahantuontia ja FredBest -asiakaspalvelua Suomessa satojen toimitusten ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Alkuvuodesta olemme toimittaneet mm. useita Durman leikkureita suomalaisille asiakkaille.

Durma SBT

Varmistaaksemme palveluidemme katkeamattoman jatkuvuuden ja selkeyttääksemme markkinatilannetta, annamme seuraavan Fredkon Hintatakuulupauksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme:

"Maahantuomme monijakelukanavia käyttävien päämiestemme, kuten Durman, koneet vähintään samaan hintaan kuin muut toimijat, ja sen lisäksi tarjoamme paikallista asiakaspalvelua ja tukea vuosikymmenien aikana kertyneellä osaamisella yhdistettynä FredCare- huolto-ohjelman ainutlaatuisin etuihin. Näitä ovat mm. alhaisemmat huoltotyökustannukset ja -10 % alennustaso varaosista." 

Durma tandem

Muita monijakelukanavaisia päämiehiämme ovat mm. Stierli-Bieger, Sahinler, Gecam ja Euram.


Ajankohtaista